Tagtik

Tagtik : Wie zijn wij?

Op deze website vindt u een overzicht van het werk van een nieuw soort persagentschap : Tagtik.

Persbureau 3.0.

Samenleving, sport, actualiteit, politiek, milieu, mobiliteit, economie, faits divers… Wij speuren naar de meest sprekende nieuwsberichten van de dag, gieten die in een tekst van een twintigtal lijnen en leveren die aan onze klanten. Kort, krachtig, bondig, met foto, klaar voor publicatie.

Tagtik is gespecialiseerd in de productie van redactionele inhoud in meerdere vormen rond een merk, een product of een evenement. Sinds 2008 produceren we voor onze klanten artikelen en digitale content in een formaat dat is afgestemd op het internet.

Wat betekent dit concreet? We schrijven nieuwsartikelen, stellen dossiers op, maken slideshows, zorgen voor live-commentaar, spelen een rol in newsrooms en verspreiden ons werk via de sociale media. We gaan daarbij steeds op zoek naar een redactionele toegevoegde waarde voor onze klanten en hun lezers.

Redactionele toegevoegde waarde

Wat ons zo bijzonder maakt? Wij passen onze productie in tekst en beeld (animaties, slideshows, fotodossiers, webdocu’s, video’s…) aan uw doelstellingen of uw redactionele ritme aan, maar ook aan de context van uw website, activiteiten of de vereisten van het internet. Ongeacht de vorm houden we maar één grondidee in gedachten: uw redactionele toegevoegde waarde ontwikkelen.

Virtuele redactiepool

Elke dag vindt u hier de beste artikelen, geschreven door ons team van journalisten die het nieuws en de actualiteit op de voet volgen.

Het produceren van content, redactionele invulling, brand journalism…: het zijn vakgebieden waarin journalisten een onmisbare functie vervullen!

We organiseren ons team als een netwerk van flexibel inzetbare freelancers en talenten met scherpe pennen en kunnen u zo een virtuele redactiepool ter beschikking stellen.

Onze groep van gespecialiseerde journalisten of ‘SEO oriented’ webredacteurs heeft in tien jaar tijd in totaal meer dan 50.000 artikelen geschreven.

Hun onophoudelijke werk levert maandelijks miljoenen pageviews op bij grote Belgische spelers op het internet en de pers die ons hun vertrouwen hebben geschonken.

We danken u voor uw interesse in ons team en ons project. We hopen u snel terug te zien op deze pagina’s !