Tagtik

Ontdek de eerste selectie van kersvers bondscoach Tedesco hier

We keken er met z'n allen wekenlang reikhalzend naar uit. Komt er een drastische generatiewissel of houdt ook de nieuwe bondscoach vast aan de oudere garde van de nationale ploeg. Simon Mignolet, Toby Alderweireld en Eden Hazard  hielden het alvast zelf voor bekeken. Maar welke Rode Duivels zitten wel in de allereerste selectie van Domenico Tedesco? Tovert de Italiaanse Duitser enkele witte konijnen uit zijn hoed? De kogel is door de kerk. De selectie werd vrijdagmiddag om 12.00 uur aangekondigd. U ontdekt ze hier.

Dit is de selectie van de Rode Duivels voor de EK-kwalificatiematch tegen Zweden en de oefenwedstrijd tegen grootmacht Duitsland. 

Bornauw, Carrasco, Castagne, Casteels, Courtois, De Bruyne, De Ketelaere, Debast, Doku, Faes, Kaminski, Lavia, Lukaku, Lukebakio, Mangala, Meunier, Onana, Openda, Praet, Saelemaekers, Sels, Theate, Trossard en Vertonghen.

Opvallend: Axel Witsel, Dries Mertens, Mike Trésor, Bryan Heynen, Hans Vanaken en Leander Dendoncker zijn er niet bij. Tedesco opteert wel voor vier doelmannen in zijn 24-koppige selectie.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren