Tagtik

Entourage Poetin verzamelt zijn uitwerpselen in plastic zakjes

De Russische president Vladimir Poetin blijkt nergens zomaar naar toilet te gaan. Dat doet hij uit veiligheidsoverwegingen en om nergens mogelijke informatie over zijn gezondheidstoestand achter te laten.

Het Franse nieuwsmagazine ‘Paris Match’ meldt dat iemand uit Poetins entourage zijn uitwerpselen in zakjes verzamelt als hij naar het buitenland reist. Vervolgens worden die zakjes meegenomen naar Rusland. In de entourage die Poetin vergezelt naar het buitenland, blijkt één persoon verantwoordelijk te zijn voor het verzamelen van de uitwerpselen van de president. Volgens de onafhankelijke journaliste Farida Rustamova zou Poetin inderdaad nergens uitwerpselen achterlaten. Poetin zou trouwens al jaren zijn eigen toilet meenemen als hij op buitenlandse reis gaat, klinkt het.

Poetin neemt daarnaast ook overal zijn eigen thermos mee. Als hij toch een andere kop of een ander glas zou gebruiken om uit te drinken, wordt die achteraf door zijn lijfwachten meegenomen. “Dan worden alle sporen daarop verwijderd", aldus Rustamova. “Ook als hij iets aanraakt, worden daarna zijn vingerafdrukken afgeveegd.”

(Skwadra by Tagtik/Source: Paris Match/Illustration picture: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren