Tagtik

Dit speelgoed uit uw kindertijd is nu een fortuin waard

Wat tijdens uw kindertijd na veel zagen of met het verzamelde zakgeld uiteindelijk aangekocht kon worden, is nu misschien wel heel veel meer waard. Als u het speelgoed waarmee u speelde in de jaren '90 in goede staat bewaard heeft, kan dat nu op Ebay en andere verkoopwebsites aan astronomische bedragen verkocht worden.

Sommige modellen van de ultrapopulaire Game Boy worden nu verkocht aan 1800 euro.

Hebt u zich vroeger ook uren bezig gehouden met de verzorging van uw virtuele huisdier? U had het beter gedaan! De Tamagotchi wordt nu immers wel eens verkocht aan 1000 euro.

Barstte de strijd met waterpistolen bij u ook los wanneer het goede weer in het land was? Hopelijk is uw Super Soaker-waterpistool dan nog in goede staat, anno 2016 worden er immers exemplaren aan 150 euro verkocht.

Had u in uw kindertijd de kookmicrobe ook al te pakken? Dan had u vast en zeker een een mini-oventje van Easy Bake Oven. Deze worden nu verkocht aan om en bij de 620 euro.

Hebt u die oude en vervelende VHS-cassetten allemaal de deur uitgegooid? Dat had u misschien beter niet gedaan. Op sommige exemplaren wordt nu immers tot 1850 euro geboden.

Had u vroeger ook een Digimon Digivice als huisdier? Momenteel wordt dit kleine speeltje verkocht aan 120 euro op tweedehandssites.

Je kan het niet gek genoeg bedenken, maar voor oude verpakkingsdozen van Frosties betaalt men nu zelfs tot 400 euro.

My Little Pony was immens populair in de jaren '90. De kleine pony met de felgekleurde haren is nu nog steeds 60 euro waard.

Hebt u zich ook uren geamuseerd met de minuscule Legoblokjes? Dan kan u er misschien nu nogmaals plezier aan beleven door ze te verkopen aan prijzen tot 5000 euro!

De Poly Pocket, het kleine huisje voor figuurtjes, wordt nu door sommigen gekocht aan 500 euro.

(Skwadra by Tagtik/Source: Oh My Mag/Picture: Pixabay)

SR

SR

Journalist

Ook dit kan u interesseren