Tagtik

‘De Russen noemen ons gedegenereerd, maar hun kinderen feesten in Dubai’

Op uitnodiging van de Franse nieuwszender LCI heeft generaal Michel Yakovleff, voormalig plaatsvervangend stafchef van de NAVO, zijn visie op mogelijke vergeldingsmaatregelen tegen Rusland gegeven.

Dit is werkelijk het stokpaardje van de ervaren Franse generaal. Zijn boodschap is al weken duidelijk: om effectief tegen het Rusland van Poetin te kunnen vechten, moeten we de oligarchen aanvallen die op luxueuze wijze 'feesten' in de paleizen van Dubai en elders in Europa.

In ferme en beslissende taal zegt hij:
“Al deze jongens die het Westen bekritiseren, die ons gedegenereerd noemen, hun kinderen leven luxueus in Londen, Monaco of Dubai.”

De generaal had al enige tijd geleden melding gemaakt van de mooie dochter van Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken: "Ze kocht een appartement in het prachtige Londen voor 5 miljoen pond contant zonder lening, sinds wanneer kan de dochter van een minister dat betalen!"

"Deze mensen lopen rond in Megève of Gstadt om te skiën en te feesten. Als we de Russische Nomenklatura lastig willen vallen, moeten al deze kinderen naar huis worden gestuurd. We nemen alle kinderen van de ministers, heersers en oligarchen die in Europa in stijl leven mee en ze worden teruggestuurd naar mama en papa."

(FVDV and FM for Tagtik/Source: LCI/Photo: Mark Scott Austin via Creative Commons under license CC BY-SA 2.0.)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren