Tagtik

Biden succesvol behandeld voor huidkanker

04 March 2023 12:58 De Amerikaanse president Joe Biden heeft vorige maand huidkankerweefsel op zijn borst laten verwijderen. Alle kwaadaardig weefsel werd doen weggenomen en een verdere behandeling is niet nodig. Dat laat het Witte Huis weten.

Berlusconi neemt het openlijk op voor Poetin

14 February 2023 10:26 De voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi (86) beschuldigt de Oekraïense president Volodimir Zelenski ervan het conflict te laten escaleren. De 86-jarige Italiaan ging zelfs verder en stelt dat Kiev niet langer wapens en geld zou moeten krijgen.

Wat nu? 'Republikeinen verkiezen DeSantis boven Trump!'

14 December 2022 15:00 Uit een nieuwe peiling van USA Today en de universiteit van Suffolk blijkt dat huidig gouverneur van Florida, Ron DeSantis, in 2024 zal verkozen worden als Republikeins presidentskandidaat. En DeSantis lijkt zelfs opweg om het tot het Witte Huis te schoppen want ook Democraat Joe Biden zou niet opgewassen zijn tegen DeSantis als hij voor een tweede ambtstermijn zou gaan.

“Al meer dan 20 jaar no-gozones, maar politiek heeft dat altijd ontkend”

28 November 2022 13:00 Het werd voorspeld en het gebeurde ook: na afloop van de voetbalwedstrijd tussen Marokko en België werd de Brussels binnenstad, voornamelijk tussen het Beursplein en Brussel-Zuid, opnieuw herschapen tot een oorlogszone. De rellen, vernielingen en het geweld tegen de politie, zorgen voor reacties van afschuw. Politievakbond VSOA wijst maandagochtend de politiek met de vinger. “We zien al 30 jaar dat bendes van elke gelegenheid gebruikmaken om rel te schoppen. Er zijn al meer dan 20 jaar no-gozones in de hoofdstad, maar de politiek heeft dat altijd ontkend”, zei ondervoorzitter Vincent Houssin op Radio 1.